top of page

CHAT IN HERE (idk)

Public·61 memebers

Film Indian Toata Lumea Este A Mea Tot Filmu [VERIFIED]Jurnalul este un film american de dragoste din 2004 regizat de Nick Cassavetes, cu Ryan Gosling și Rachel McAdams în rolurile principale. Filmul este bazat pe romanul omonim scris de Nicholas Sparks.
Film Indian Toata Lumea Este A Mea Tot Filmu


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2uc6GY&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3IWfWbEpvG5eC677a9LCPvTitanic este un film romantic american lansat în 1997, regizat, scris, coprodus și comontat de James Cameron. Este o adaptare fictivă a scufundării pachebotului RMS Titanic, care îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Kate Winslet. Aceștia sunt membri ai unor clase sociale diferite și se îndrăgostesc la bordul pachebotului, în timpul călătoriei sale inaugurale dezastruoase.


Malena este un film de comedie-dramă romantică din anul 2000 regizat și scris de Giuseppe Tornatore dintr-o poveste de Luciano Vincenzoni. Îi joacă pe Monica Bellucci și Giuseppe Sulfaro. A câștigat Marele Premiu la Festivalul de Film Cabourg din 2001.


S-a născut o stea este un remake al filmului din 1937 cu același nume, și îi prezintă în rolurile principale pe Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chapelle și Sam Elliott. Filmul înfățișează povestea unui cântăreț de muzică country alcoolic (Cooper) ce descoperă și se îndrăgostește de o solistă tânără (Gaga).


Notting Hill este o comedie romantică din 1999 regizată de Roger Michell. Scenariul a fost scris de Richard Curtis, autorul Four Weddings and a Funeral, iar filmul a fost produs de Duncan Kenworthy. În film joacă Julia Roberts, Hugh Grant, Rhys Ifans, Emma Chambers, Tim McInnerny, Gina McKee și Hugh Bonneville.


Teoria întregului (The theory of everything) este un film britanic biografic și de dragoste din 2014 regizat de James Marsh. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Eddie Redmayne ca Stephen Hawking și Felicity Jones ca Jane Wilde Hawking, prima sa soție.


Întâlnire cu Joe Black (Meet Joe Black) este un film american de fantezie și romantic din 1998, regizat și produs de Martin Brest, având în rolurile principale actorii Brad Pitt, Anthony Hopkins și Claire Forlani.


Strălucirea eternă a minții neprihănite (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) este un film american SF de dragoste comedie-dramatică din 2004 regizat de Michel Gondry. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood și Tom Wilkinson.


Scenariu pentru happy end (Silver Linings Playbook) este un film american de comedie-dramă din 2012, scris și regizat de David O. Russell. Filmul s-a bazat pe romanul din 2008 al lui Matthew Quick, The Silver Linings Playbook.


Filmul a avut un succes critic și comercial, câștigând BAFTA pentru cel mai bun film în limba engleză și Globul de Aur pentru cel mai bun film în limba străină, în timp ce Almodóvar a câștigat Premiul Academiei pentru cel mai bun scenariu original. Acum este considerat în general unul dintre cele mai bune filme din anii 2000


Fantoma mea iubită este un film american romantic thriller fantastic din 1990. Este scris de Bruce Joel Rubin și regizat de Jerry Zucker. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn și Whoopi Goldberg.


P.S. Te iubesc este un film dramatic american american din 2007 regizat de Richard LaGravenese dintr-un scenariu de LaGravenese și Steven Rogers bazat pe romanul cu același nume din 2004 de Cecelia Ahern.


Pe măsură ce scrisorile sunt deschise, şi anul trece, Holly redescoperă fericirea şi forţa de a merge mai departe, cu ajutorul bărbatului care o cunoaşte mai bine decât oricine. Împreună cu prietenii şi familia sa gălăgioasă şi iubitoare, Holly reuşeşte să treacă peste momentul tragic din viaţa ei. Ea înţelege cât de preţioasă este viaţa pe care o trăieşte, cu ajutorul îngerului păzitor care o veghează. Unul dintre cele mai emoționante filme de dragoste.


Moulin Rouge! este un film australiano-american din 2001, regizat, produs și coscenarizat de Baz Luhrmann. Este văzut ca o capodoperă cinematografică. Acest lucru se datorează coloanei sonore, decorurilor și personajelor bine conturate.


Legendele toamnei (Legends of the fall) este o dramă istorică epică americană din 1994, film western regizat de Edward Zwick și cu Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn, Julia Ormond și Henry Thomas.


Considerat unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste din toate timpurile, Love Story este o dramă romantică având la bază cartea cu acelaşi nume a lui Eric Segal. Filmul a fost lansat în 1970.


Dar planul lui este dat peste cap, căci cei doi se îndrăgostesc. Eddie Albert contribuie la încărcătura de umor a filmului, în rolul prietenului şi cameramanului lipsit de griji al lui Peck. În regia plină de stil a lui William Wyler, această comedie romantică va rămâne unul dintre cele mai savuroase filme ale tuturor timpurilor.


Casablanca este un film american de dragoste din 1942, regizat de Michael Curtiz și avându-i ca protagoniști pe Humphrey Bogart, Ingrid Bergman și Paul Henreid, iar în alte roluri pe Claude Rains, Conrad Veidt, Sydney Greenstreet, Peter Lorre și Dooley Wilson.


Este un film de referinţă în cinematografia mondială, distins cu trei Premii Oscar. Americanul Rick Blaine (Humphrey Bogart) află că femeia după care încă tânjeşte, Ilsa Lund (Ingrid Bergman), este la Casablanca, dar măritată cu un marcant lider ceh, Victor Laszlo.


Amelie, filmul de dragoste nominalizat drept cel mai bun film al deceniului, prezintă una dintre cele mai frumoase povești de iubire. O poveste de basm, cu personaje excentrice și cadre pline de sensibilitate.


About Time este un film britanic de comedie-dramă din 2013, scris și regizat de Richard Curtis, și care îi are ca actori principali pe Domhnall Gleeson, Rachel McAdams și Bill Nighy


The Lake House (Casa de lângă lac) este un film dramatic american din 2006 regizat de Alejandro Agresti, cu Keanu Reeves, Sandra Bullock și Christopher Plummer în rolurile principale. A fost scris de David Auburn.


Mândrie și prejudecată este un film produs în 2005 după romanul lui Jane Austen. Mândrie și prejudecată (în engleză Pride and Prejudice) a fost scris în 1813, roman care a fost subiectul unor numeroase adaptări TV și cinema. Filmul fidel romanului, povestește cum Elizabeth Bennet, inteligentă, spirituală, dar săracă și Mr.Darcy, proprietar bogat, învață să se iubească luptând împotriva prejudecăților și a orgoliului.


Filmele de groaza nu pot fi vizionate de toată lumea. Suspansul, adrenalina, emoțiile sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiești atunci când te uiți la un film de groază. Mai jos ți-am făcut un top al celor mai bune filme horror din toate timpurile. Trebuie neapărat să le vezi!


Sute de înregistrări video cu torturi și crime se găsesc într-o casă abandonată, iar toate aceste dovezi dezvăluie supremația unei decade de teroare a unui ucigaș în serie. Înregistrările fac parte din colecția tulburătoare de dovezi de crime la care polițiștii au luat parte vreodată. Misterul începe să se dezvăluie o dată cu filmările de pe casete, dar și cu interviurile FBI-ului și victimelor familiilor.


Unul dintre cele mai înfricoșătoare filme de groază, pe care criticii de film îl consideră cel mai bun film horror al anului. Povestea filmului horror începe atunci când Ellen Graham moare, iar fiica sa începe să descopere tot mai multe secrete terifiante despre moștenirea familiei. Pe măsură ce descoperă, aceasta își dă seama că a moștenit o soartă sinistră pe care va trebui să o depășească.


Film horror american în care vei urmări povestea unui cuplu tânăr, Katie și Michay, care sunt bântuiți de o entitate supranaturală în casa lor. Aceștia își dau seama că se petrec evenimente ciudate în casa lor, dar nu știu ce anume îi bântuie, așa că decid să instaleze o cameră cu ajutorul căreia înregistrează evenimentele anormale. Multe dintre întâmplările din filmul de groază prezentat sunt bazate pe întâmplări adevărate.


Este un film de groază filmat în alb-negru în care vei urmări povestea lui Henry Spencer, care rămâne în grija copilului său deformat, într-un mediu industrial părăsit. Pe tot parcursul filmului, Spencer are halucinații și vise legate atât de copil, cât și de Doamna din Radiator. Filmările filmului de groază au durat mai mulți ani din cauza dificultăților de a strânge fonduri.


Este un film american psihologic de groază în care vei urmări povestea unei femei însărcinate, care se teme de soțul ei deoarece acesta ar fi făcut un pact cu vecinii lor, promițându-le copilul pentru a fi folosit ca sacrificiu uman în ritualuri oculte. Bărbatul ar fi făcut toate aceste acțiuni, pentru a obține succesul în cariera sa de actor.


Filmul de groază care prezintă evenimente din jurul aceleiași premize din filmele anterioare. O persoană care urmărește o casetă video cu imagini de groază, primește un telefon unde i se spune că peste șapte zile va muri. Caseta video este primită de mai mulți oameni din oraș, ba chiar și câțiva tineri care vizionează caseta într-o mini-vacanță, primesc apelul cu avertizarea, însă nu îl iau în seamă și toți mor în aceeași noapte.


Cunoscut pe plan internațional și ca Zombi, filmul de groază este considerat unul dintre cele mai remarcabile filme cu și despre zombie. Filmul îți arată cum, în urma unei epidemii mondiale, toți oamenii se transformă în zombie. Filmul este interzis persoanelor sub 18 ani.


Film de groază britanic care prezintă povestea a șase femei care, după ce ajung într-un sistem de peșteri neexplorate, devin captive și vânate de humanoizi carnivori din troglofauna. Filmările au avut loc în Marea Britanie, iar scenele exterioare au fost filmate în Ashridge Park, Buckinghamshire. Producătorii au considerat că filmarea într-o peșteră adevărată este prea periculoasă și consumatoare de timp.


About

Chat here... ¯\_(ツ)_/¯

memebers

bottom of page